Hakkımızda

Biz Kimiz?

Arı Mimarlık Mühendislik, kullanıcıların ihtiyaçlarını estetik yetiler ve mimari tecrübe ile birleştirerek özgün, işlevsel ve huzurlu mekanlar tasarlamayı hedefleyen bir tasarım ofisidir. Genç ve dinamik ekibiyle konut projelerinin yanı sıra ofis, mağaza ve restorant iç mekan görselleştirme, projelendirme ve uygulama sürecini konseptten anahtar teslime kadar takip eder.

Ekip

Osman Arı

Yüksek Mimar

2010 yılında İTÜ mimarlık fakültesinden mezun olan Osman Arı henüz öğrencilik yıllarında mimarlık sektöründe aktif olarak yer almıştır. Kurucu ortağı olduğu birbölüyirmi BBY- mimarlık ofisi ile İstanbul da çalışma hayatına başlamıştır. İTÜ Mimari Tasarım dalında yüksek lisansını tamamladıktan sonra
Mimari çalışmalarını eşzamanlı Manisa da devam ettirme kararı alarak aile şirketi olan Arı Mimarlık Mühendislik ofisine katılmıştır.
2022 yılında mimari tasarım üretimlerini mekansal olarak daha tekil, özgün ve niş bir alana taşımak için arı interior tasarım stüdyosunu y.mimar Mürsel Tekiner ile kurmaya karar vermiştir.

Funda Arı

Yüksek Mimar

İTÜ mimarlık fakültesinden mezun olduktan sonra İstanbul da farklı mimarlık ofislerinde çalışmıştır. 2013 yılında itü mimari tasarım yüksek lisans programından mezun olmuştur. Arı Mimarlık bünyesinde mimari üretimlerine devam etmektedir. Arı interior tasarım stüdyosu bünyesinde de kullanıcı esaslı özgün tasarımlar ve işlevsel mekanlar tasarlamaya devam edecektir.

Harun Gül

Mimar

Uğur Çiçekçi

Tekniker